Historien fortæller os noget

Vi kan lære af historien. Det gælder også i den kollektive bustrafik. I Danmark er der to organisationer der på særlig imponerende vis værner om og genfortæller den danske bushistorie:

De to museer var derfor de største legatmodtagere fra RA’s Støttefond, da uddelinger fandt sted den 19. november 2020 i København.

Vi ser tilbage for at se frem. Bushistorien minder os om hvilken idérigdom og initiativ, der har drevet branchens aktører gennem tiden. Både i forhold til teknik og drift og i forhold til kommercielle og kundevendte tiltag. Det tætte samarbejde mellem private og offentlige aktører er selvfølgelig også et kendetegn, der har stor betydning den dag i dag. Historien fortæller os noget….faktisk meget.

Vi vil opfordre alle til at besøge og støtte aktiviteterne på de to museer, når de åbner dørene igen i 2021. Uanset om du er interesseret i transport, samfund, politik eller teknik, vil du få en stor oplevelse med hjem.

Facebooktwitterlinkedinmail